Selecteer een pagina

Over ons

Studio Puck van Dijk maakt locatiegebonden, immersieve theater- en audioproducties. De verhalen die we met onze producties vertellen zijn zintuigelijk prikkelend, maatschappelijk uitgesproken en toegankelijk voor een breed publiek. Daarbij maken we gebruik van slimme technologie om de ervaring van het verhaal te versterken en te verbeelden.  Met science fiction en speculatieve fictie schotelen we krachtige ‘wat-als’-scenario’s voor aan de bezoeker.

Wij werken graag samen en/of in opdracht van andere organisaties. Zo hebben we producties gemaakt met o.a. museum Ons’ Lieve Heer op Solder, Theatergezelschap Vis a Vis, Stichting de Tolhuistuin en Schemerlicht festival.

Onze studio bestaat uit Puck van Dijk (artistiek directeur) en Anouk van Geffen (zakelijk directeur & producer). Ontmoet ons voor een kopje koffie in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord of elders in het land.

Team

Puck-van-Dijk

Puck van Dijk

 bedenkt, schrijft en regisseert immersieve producties. Haar werk heeft vaak iets episch, ‘hollywood-achtigs’ met een vleugje kunst en technologie. Haar liefde voor sciencefiction weerklinkt in de theatrale werelden die ze bouwt. Met een achtergrond in de filosofie zoekt Puck altijd naar manieren om urgente thema’s toegankelijk te maken voor een breed publiek. Puck maakt ook werk in opdracht voor andere gezelschappen, musea en bedrijven. 

Anouk-van-Geffen

Anouk van Geffen

is zakelijk directeur en producent van Studio Puck van Dijk. Ook leidt ze twee andere theatergezelschappen; KRACHTVOER Theater en Theaterfirma LINEA REKTA. Verder adviseert Anouk jong talent over subsidieaanvragen en productievaardigheden. Een belangrijke voorwaarde voor Anouk is werken voor organisaties die met hun creatieve werk altijd een maatschappelijke meerwaarde hebben.

it-went

IT WENT DARK (2022)

Reuzen van Noord (2021)

Deep Ocean (2020)

Deep Ocean (2020)

Night Shift (2016)

Night Shift (2016)

In Bed With Simone (2014)

In Bed With Simone (2014)